Welkom

Welkom op mijn persoonlijke website. Eind 2011 heb ik deze gelanceerd voor de uitdaging welke mij te wachten stond, Dakar 2012. Een prestatie waar ik met veel plezier en trots op terug kijk!
 

Naast een uitgebreid verslag van deze monsterlijke ervaring, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn sportieve biografie uiteen te zetten en met jullie te delen.

 
In de afgelopen 2 jaar ben ik actief geweest in de Autocross met een Seat Ibiza 2.0 16v Cupra. Een tak van autosport welke laagdrempelig is en waar ik met veel plezier aan deelgenomen heb.
 
In de winter van 2014 merkte ik dat ik het racen op het circuit steeds meer ging missen. Om een lang verhaal kort te maken, ik wilde weer terug naar mijn roots! Wel met een aantal voorwaarden, allereerst moet het een klasse zijn waarbij gezelligheid voorop staat. Het moet betaalbaar blijven en de wedstrijden moeten verreden worden op een grote diversiteit van circuits.
 
Al snel kwam ik uit bij de YTCC Youngtimer Challenge. Mooie evenementen waarbij er met een grote diversiteit aan auto's wordt deelgenomen. Volle startvelden garanderen een hoge mate van actie op de baan en gezelligheid naast de baan.
 
Inmiddels is er een auto aangeschaft, welke geprepareerd gaat worden voor het circuit. De keuze is gevallen op een Renault Alpine V6 Turbo uit 1988, een bijzondere auto met potentie! Aangezien het bouwen van een raceauto veel tijd in beslag neemt, is er besloten om pas in 2016 deel te nemen aan de eerste wedstrijden.
 
2015 wordt een jaar van bouwen, maar ook hiervan hou ik jullie op de hoogte!
 
Bekijk hier de 2016 presentatie!
 
    

 

Laatste update: Donderdag 26 april 2016.