Team

Team AutoTrack.nl bestaat uit een 4-tal voertuigen en 11 teamleden. Een Europees Rally Raid Team, dat in een nooit aflatende jacht naar resultaat keer op keer de grenzen van het onmogelijke tart. Mede dankzij deze gedrevenheid hebben ze zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een semi-professioneel team dat in het internationale circuit meespeelt voor de kopposities.
 
Doel voor 2012 is een top 10 finish bij de auto's. Een flinke dosis talent en 100% toewijding maken dit samen met een razendsnelle Mitsubishi Super Productie MPR 13, T-4 Rallytruck, 6x6 Servicetruck, persauto en niet in de laatste plaats steun van vele sponsoren tot een realistische doelstelling.
 
De snelle Mitsubishi MPR 13 wordt bestuurd door routinier Tonnie van Deijne, als navigator zal Jac Gillis de route bepalen. Deze auto heeft inmiddels zijn diensten bewezen en voor vele overwinningen gezorgd.
 

 
De DAF T-4 Rallytruck wordt bestuurd door de ervaren Bob ten Harkel met Patrick Andriessen als navigator. Thijs Daandels zit als technische man aan boord. Mochten er tijdens de rally problemen ontstaan aan de Mitsubishi van Tonnie van Deijne, dan zal de T-4 Rallytruck assistentie verlenen.
 

 
Daarnaast is er een 6x6 servicetruck en Landrover serviceauto beschikbaar voor de nodige assistentie en service.