Nieuws


De tijd vliegt voorbij! - zaterdag 19 september 2015


Wat gaat het toch allemaal snel!

 

Voor de goede orde, dan heb ik het over de tijd! Het is inmiddels weer half september en de weken vliegen voorbij. Gelukkig zitten we niet stil, integendeel!

 

De laatste nieuwsbrief was enkele weken geleden en in de tussenliggende tijd is er weer veel gedaan. Laten we beginnen met onze nieuwe stagiair, Jeroen Langevoort! Jeroen is 19 jaar en volgt de opleiding motorvoertuigen techniek in Hilversum. Tot de zomer vakantie volgend jaar, loopt Jeroen 2 dagen per week stage bij ons. Jeroen zal mee helpen met het opbouwen van de Alpine en de vrachtwagen.

 

Nog meer nieuws te vermelden is onze nieuwe sponsor Imbema Rhiwa uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Imbema Rhiwa is toeleverancier aan de carrosserie en trailerbouw. Zij gaan ons ondersteunen met de benodigde materialen voor het opbouwen van de vrachtwagen.

 

Ook de motor is inmiddels afgezet bij Gaal Tuning in Wormerveer. De motor is in vertrouwde handen bij deze tuner die in het verleden meerdere motoren voor ons heeft geprepareerd. We zijn dan ook erg benieuwd wat voor moois hij er dit keer weer van maakt. Eind november ontvangen we de motor hopelijk weer terug in de werkplaats, zodat deze ingebouwd kan gaan worden in de Alpine.

 

Maar dit is nog niet alles! Alle bodydelen zijn opnieuw pas gemaakt, waar nodig zijn snelsluitingen gebruikt. De volgende stap is schuren en spuiten. Ik kan niet wachten totdat de auto er in zijn definitieve kleuren bij staat.

 

Alle wielophangingdelen zijn inmiddels gemonteerd. Het achter subframe zit in elkaar en de versnellingsbak is gereviseerd en gemonteerd. Het interieur is in de basis zo goed als klaar, nu komt de grootste uitdaging, de elektronica!

 

We zijn happy met de vorderingen die er gemaakt worden. Met Jeroen erbij hopen we het nog allemaal wat sneller te voltooien. To be continued!

 

 


Terug naar de vorige pagina >